Om oss

Galleri Solbakkestova har adresse Solbakken 16 og ligg i Os utanfor Bergen. Ca 3km fra Osøyro på veg mot Hallhjem. Er arbeidsplass og utstillingslokale til skulptør Arne Mæland og sonen Vidar Bratlund-Mæland som og jobber i faget. I galleriet finn ein og maleri av Tonje B Mæland og bøker av Bente Bratlund. I løpet av året kan ein  og oppleva kunst av andre. I tilleg til Solbakkestova har dei og eit atlier til, Studio Mæland på storum ca 1km fra Solbakken.

 • Galleri Solbakkestova
 • Besøks adresse: Solbakken 16,
 • Postadresse: solbakken 3, 5209 Os
 • Tlf: 98001861 (Vidar)
 • Tlf: 90792575 (Arne)

5 thoughts on “Om oss

 1. Hei
  Vi skal gifte oss sommer 2020, i den forbindelse er vi på jakt etter lokale. Er det mulighet å få ta en titt hos dere, og få tilsendt pris oversikt evt pakke priser?

  Mvh
  Sara L. Berge & Pål C. Stokka

  • Hei.
   De er hjertleg velkommen innom for å kikke på lokalet.
   Me har per i dag ikkje nokre pakker i forhold til bryllup.
   Me me kan diskutera muligheter. Me har vanlig ope i galleriet laurdager fra kl 11-15, men eg er i verkstedet i galleriet kvar dag.
   De kan nå meg på tlf 98001861.
   Mvh

   Vidar B-M

 2. Fikk tips om stedet fra Ole B Stuene. Vår spreke mor fyller 90 år 9.juni i år og lurer på om dette kan være stedet å feire henne. Har dere ledig denne dagen? Og hva kan dere tilby? ifm en 90 årsdag hvor vi vil være ca 30-40 folk med smått og stort.

 3. Hei 😊Jeg er på utkikk etter en figur/statue av en Vorsther hund i stand til gravsteinen til pappa. Fikk tips om at du/ dere hadde gjort noe slik en gang.?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s